“ Zyra Ligjore dhe Financiare Tirana” Sherbime Financiare Tirane

Sherbime Ekonomike dhe Financiare 01/06/2022 10:24 Post ID: 1583


Pagesa 100 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Rruga Myslym Shyri, Tirana, Albania - Harta
Lexime 332

Zyra Ligjore dhe Financiare Tirana është themeluar në vitin 2009, duke i vënë në dispozicion klientëve të saj shërbime cilësore, seriozitet maksimal si dhe fleksibilitet në lidhje me afatet kohore të kërkuara, duke iu përshtatur kërkesave dhe nevojave të klientëve tanë.

-

Shërbime dhe konsulenca financiare

Kontabilitet dhe administrim të llogarive.

Përgatitja e raporteve financiare.

Strukturimi i sistemit të kontabilitetit për bizneset e reja.

Përpilim i planeve të biznesit.

Konsulence fiskale dhe mbi taksat.

Këshillim dhe përgatitje plan-biznesi.

-


Kontakt

Për të na kontaktuar ju lutem përdorni një nga mënyrat e mëposhtme:


Email: [email protected]

Adresa 1: Rr. E Barrikadave, Nd.11, H.6, Ap.35, Njesia Bashkiake Nr.9, Kodi postar 1016, Tirana Business Center, tek ish kinema 17 Nentori, prane 15 Kateshit, Tiranë, Shqipëri

Adresa 2: Rr. Mine Peza, Përballë Kafe “Grand”, Tiranë, Shqipëri

Adresa 3: Rr. Myslym Shyri, Pas Gjykatës së Lartë, Kati i Dytë, Tiranë, Shqipëri