🏡 sherbime ekonomike dhe financiare

🕵 Online 0 lexues | ⏳ 0 njoftime ne pritje 

Kontabiliteti Praktik

Tirane | Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja Kontabiliteti  praktik mbajme kontabilitetin e bizneseve te vogla dhe te medha.ndihmojme ne vendime financiare per biznesin tuaj, duke dhene keshillat me eficente.ofrojme kurse te programeve financi...
24/05/2021 10:37

Alprofit Consult, Zyre Kontabiliteti

Tirane | Rruga e Elbasanit/Ambasada USA Alprofit consult eshte nje zyre kontabiliteti e pavarur e cila ofron sherbime kontabiliteti, sherbime te administrimit te taksave dhe sherbimeve te konsulences financiare se bashku me sherbime te tra...
17/05/2021 18:14

Zyre Kontabiliteti Ne Tirane

Tirane | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes Ofrojmë shërbime të kontabilitetit për të gjitha llojet e bizneseve !mbyllje e bilancit kontabël dhe hartimi i pasqyrave financiaredeklarimi i librave të blerjes dhe librave të shitjesdeklarim...
14/05/2021 14:29

Studio Kontabiliteti-ifrs

Tirane | Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo 📣studio kontabiliteti-ifrs📊👉studio ofron sherbimet:✅hapje aktiviteti,✅mbajtje kontabiliteti, ✅studim tregu, ✅konsulenca financiare, ✅deklarimet online per bizneset e vogla te mesme ...
26/04/2021 21:33

Accounting & Consulting Studio

Tirane | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes 📣accounting dhe consulting studio📊👉ofron:✅sherbime kontabiliteti, ✅konsulence financiare dhe fiskale.✅trajnime ne programet financiare: financa 5.0, alpha business dhe kontabilitet prak...
24/04/2021 15:23

Studio Kontabiliteti & Auditimi Elite

Tirane | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes 📣studio kontabiliteti dhe auditimi elite📈📉👉elite 2008 ju ofron sherbime per biznesin tuaj.✅1.sherbime auditimi dhe ekspertize financiare✅2. sherbime kontabiliteti dhe taksa✅3. kurse ...
14/04/2021 15:21

Sherbime Kontabiliteti Aa

Tirane | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes 📣sherbime kontabiliteti aa📊👉zyra jone ofron sherbime kontabiliteti per biznese te vogla dhe te medha. 👉perpilimi i raporteve te ndryshme financiare dhe pergatitja e bilanc-it. ...
14/04/2021 15:20

Konsulence Financiare

Tirane | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes Konsulence finaciare ofron sherbime mbajtje llogarishe per te gjitha llojet e biznesit.garantojme seriozitet dhe profesionalizem!cmime te drejta dhe konkuruese ne treg!mbylljen e veprimeve mujore per...
14/04/2021 15:19

“ Zyra Ligjore Dhe Financiare Tirana” Sherbime Financiare

Tirane | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Zyra ligjore dhe financiare tirana është themeluar në vitin 2009, duke i vënë në dispozicion klientëve të saj shërbime cilësore, seriozitet maksimal si dhe fleksibilitet në lidhje me afatet...
14/04/2021 15:14

D&v Studio Kontabiliteti

Tirane | Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja 📣ddhev studio kontabiliteti📊 👉studio kontabiliteti dhe eksperti kontabel me plote 35 vjete ekperience, e rregjistruar ne qkb per ti ofruar biznesit vendas dhe te huaj sherbimen e konsulences ...
14/04/2021 15:12

Zyrë Kontabiliteti Amo3

Tirane | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes 📣amo3 me një eksperiencë të fortë në fushën e tatim taksave dhe financiare📊 ju mundëson këto shërbime👉:✅mbajtja e llogarive kontabël bazuar në standartet kombëtare.✅deklarimi ...
14/04/2021 15:11

Zyre Kontabiliteti Tirane Ekonomiste Elona Dobra

Tirane | Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo zyre kontabiliteti tirane dhenbsp;ekonomiste elona dobra- sherbime financiare- rregjistrim biznesi- deklarim sigurimesh shoqerore- deklarim libra blerje shitjedhenbsp;- deklarim tvsh- deklarim tatim...
14/04/2021 15:04

Sherbime Financiare “accounting And Tax Solution” Tirane

Tirane | Brryli/Rruga Bardhyl Sherbime kontabiliteti sa i mire pergatitur jeni ju per nje kontroll apo hetim fiskal? si nje biznes i pavarur, pavaresisht nga madhesia, ju keni nevoje per te siguruar rregjistrimet tuaja kontabel j...
14/04/2021 15:00

Zyre Kontabiliteti

Tirane | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri 📣zyre kontabiliteti📈📉👉sherbimet qe ofrohen ne kete zyre jane: ✅1-mbyllje bilanci per biznesin e vogel dhe me tvsh,✅2-deklarim elektronik (online) te listepagesave, te sigurimeve shoqer...
12/04/2021 14:24

Studio Kontabiliteti Evis Kajana Milaqi

Durres | Qender 📣studio kontabiliteti evis kajana milaqi📊👉ofron keto sherbime:✅hartim bilanci📈📉✅deklarim i detyrimeve📈📉✅kontabilitet📈📉✅ekspertize kontabel📈📉✅raporte financia...
12/04/2021 14:22

Sherbime Kontabiliteti, Auditimi, Konsulence

Tirane | Ali Demi/Tregu Elektrik 📣sherbime kontabiliteti, auditimi, konsulence📈📊📉✅sherbime kontabiliteti, auditimi, konsulence financiare, vleresim pasurish, etj.📍adresa: rr. petro nini luarasitirana, albania ...
02/04/2021 11:44

Aubeel Studio Auditing, Tirane

Tirane | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes asa eshte nje studio kontabiliteti dhe eksperti kontabel me nje eksperience shumevjecare. eksperienca dhe bashkepunimi i vazhdueshem me bizneset, transmeton nje sherbim cilesor ndaj klienteve qe ven...
02/04/2021 11:35

Lazaj Audit & Finance

Tirane | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes 📣lazaj audit dheamp; finance📊dhenbsp;studio auditimi dhe kontabiliteti✅- deklarime ne kohe reale.✅- konsulence fiskale dhe legale✅- kontabilitet, auditim. shmangje vjedhjesh dhe abuzimesh....
01/04/2021 14:00

Ees Agjensi

Tirane | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Ees agjensie e s agjensi ka filluar aktivitetin e saj ne tetor te vitit 2016 dhe fokusohet ne keto fusha :1 -punesim2 -imobiliare3 -menaxhim4 -marketing5 -castingagjenisa ben ndermjetesimin per punesi...
25/03/2021 15:05

Sole Travel & Tours - Konsulence Dhe Asistence

Tirane | Rruga e Durresit/Zogu i zi Sole travel dhe tours, ju ofron konsulence dhe asistence per aplikime per viza si me poshte: visa #turistike, #familjare, #biznesi,#punesimi, #studimi etj.. ne ambasadat e meposhtme: nese aplik...
25/03/2021 09:18

A doni te publikoni nje njoftim?

Publiko online. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Publiko Njoftim