praktike finance

Zyrë Kontabiliteti Amo3

Tirana | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes 📣amo3 me një eksperiencë të fortë në fushën e tatim taksave dhe financiare📊 ju mundëson këto shërbime👉:✅mbajtja e llogarive kontabël bazuar në standartet kombëtare.✅deklarimi ...
09/04/2021 08:44

D&v Studio Kontabiliteti

Tirana | Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja 📣ddhev studio kontabiliteti📊 👉studio kontabiliteti dhe eksperti kontabel me plote 35 vjete ekperience, e rregjistruar ne qkb per ti ofruar biznesit vendas dhe te huaj sherbimen e konsulences ...
08/04/2021 15:29

Studio Kontabiliteti Evis Kajana Milaqi

Durres | Qender 📣studio kontabiliteti evis kajana milaqi📊👉ofron keto sherbime:✅hartim bilanci📈📉✅deklarim i detyrimeve📈📉✅kontabilitet📈📉✅ekspertize kontabel📈📉✅raporte financia...
07/04/2021 13:22

Alprofit Consult, Zyre Kontabiliteti

Tirana | Rruga e Elbasanit/Ambasada USA Alprofit consult eshte nje zyre kontabiliteti e pavarur e cila ofron sherbime kontabiliteti, sherbime te administrimit te taksave dhe sherbimeve te konsulences financiare se bashku me sherbime te tra...
02/04/2021 11:47

Sherbime Kontabiliteti, Auditimi, Konsulence

Tirana | Ali Demi/Tregu Elektrik 📣sherbime kontabiliteti, auditimi, konsulence📈📊📉✅sherbime kontabiliteti, auditimi, konsulence financiare, vleresim pasurish, etj.📍adresa: rr. petro nini luarasitirana, albania ...
02/04/2021 11:44

“ Zyra Ligjore Dhe Financiare Tirana” Sherbime Financiare

Tirana | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Zyra ligjore dhe financiare tirana është themeluar në vitin 2009, duke i vënë në dispozicion klientëve të saj shërbime cilësore, seriozitet maksimal si dhe fleksibilitet në lidhje me afatet...
02/04/2021 11:42

Sherbime Financiare “accounting And Tax Solution” Tirane

Tirana | Brryli/Rruga Bardhyl Sherbime kontabiliteti sa i mire pergatitur jeni ju per nje kontroll apo hetim fiskal? si nje biznes i pavarur, pavaresisht nga madhesia, ju keni nevoje per te siguruar rregjistrimet tuaja kontabel j...
02/04/2021 11:39

Aubeel Studio Auditing, Tirane

Tirana | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes asa eshte nje studio kontabiliteti dhe eksperti kontabel me nje eksperience shumevjecare. eksperienca dhe bashkepunimi i vazhdueshem me bizneset, transmeton nje sherbim cilesor ndaj klienteve qe ven...
02/04/2021 11:35

Konsulence Financiare

Tirana | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes Konsulence finaciare ofron sherbime mbajtje llogarishe per te gjitha llojet e biznesit.garantojme seriozitet dhe profesionalizem!cmime te drejta dhe konkuruese ne treg!mbylljen e veprimeve mujore per...
02/04/2021 11:33

Sherbime Kontabiliteti Aa

Tirana | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes 📣sherbime kontabiliteti aa📊👉zyra jone ofron sherbime kontabiliteti per biznese te vogla dhe te medha. 👉perpilimi i raporteve te ndryshme financiare dhe pergatitja e bilanc-it. ...
02/04/2021 11:32

Studio Kontabiliteti & Auditimi Elite

Tirana | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes 📣studio kontabiliteti dhe auditimi elite📈📉👉elite 2008 ju ofron sherbime per biznesin tuaj.✅1.sherbime auditimi dhe ekspertize financiare✅2. sherbime kontabiliteti dhe taksa✅3. kurse ...
02/04/2021 11:29

Zyre Kontabiliteti

Tirana | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri 📣zyre kontabiliteti📈📉👉sherbimet qe ofrohen ne kete zyre jane: ✅1-mbyllje bilanci per biznesin e vogel dhe me tvsh,✅2-deklarim elektronik (online) te listepagesave, te sigurimeve shoqer...
02/04/2021 11:27

Studio Kontabiliteti-ifrs

Tirana | Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo 📣studio kontabiliteti-ifrs📊👉studio ofron sherbimet:✅hapje aktiviteti,✅mbajtje kontabiliteti, ✅studim tregu, ✅konsulenca financiare, ✅deklarimet online per bizneset e vogla te mesme ...
02/04/2021 11:25

Lazaj Audit & Finance

Tirana | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes 📣lazaj audit dheamp; finance📊dhenbsp;studio auditimi dhe kontabiliteti✅- deklarime ne kohe reale.✅- konsulence fiskale dhe legale✅- kontabilitet, auditim. shmangje vjedhjesh dhe abuzimesh....
01/04/2021 14:00

Zyre Kontabiliteti Ne Tirane

Tirana | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes Ofrojmë shërbime të kontabilitetit për të gjitha llojet e bizneseve !mbyllje e bilancit kontabël dhe hartimi i pasqyrave financiaredeklarimi i librave të blerjes dhe librave të shitjesdeklarim...
31/03/2021 16:14

Ees Agjensi

Tirana | Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri Ees agjensie e s agjensi ka filluar aktivitetin e saj ne tetor te vitit 2016 dhe fokusohet ne keto fusha :1 -punesim2 -imobiliare3 -menaxhim4 -marketing5 -castingagjenisa ben ndermjetesimin per punesi...
25/03/2021 15:05

Sole Travel & Tours - Konsulence Dhe Asistence

Tirana | Rruga e Durresit/Zogu i zi Sole travel dhe tours, ju ofron konsulence dhe asistence per aplikime per viza si me poshte: visa #turistike, #familjare, #biznesi,#punesimi, #studimi etj.. ne ambasadat e meposhtme: nese aplik...
25/03/2021 09:18

Sherbime Ekonomike Dhe Financiare “amo3” Tirane

Tirana | 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes amo3 parteneri juaj për zhvillim të suksesshëmme eksperiencën shumë vjeçare në fushën e financave dhe atë të kontabilitetit!në amo3 ne krenohemi me të qenit ndryshe nga kontabilistët e ...
23/03/2021 18:24

Zyra Financiare M.lagji

Vlore | Qender 📣zyra financiare m.lagjidhenbsp;📈📉dhenbsp;vë në dispozicion të klientëve të saj shërbime cilësore, seriozitet maksimal si dhe fleksibilitet në lidhje me afatet kohore të kërkuara⏰...
23/03/2021 18:22

Zyre Kontabiliteti Tirane Ekonomiste Elona Dobra

Tirana | Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo zyre kontabiliteti tirane dhenbsp;ekonomiste elona dobra- sherbime financiare- rregjistrim biznesi- deklarim sigurimesh shoqerore- deklarim libra blerje shitjedhenbsp;- deklarim tvsh- deklarim tatim...
23/09/2020 14:34

A doni te publikoni nje njoftim?

Publiko online. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Dergo Njoftim