Auto servis ofron sherbime Servisi, Karrotreci, Gomisterie, Pjese kembimi dhe Lyerje Shkodra

Car Service 04/09/2023 11:31 Post ID: 80599


Payment

By Agreement

City - Zone Shkodra - Qender
Address Rruga Gjon Buzuku 4006, Shkoder, Shkoder County, Albania - Maps
Reads 187

Autoservis Gjekaj është një emër i mirënjohur ndër serviset e automjeteve në Shkoder dhe më gjerë.

🧰 Jemi një servis me eksperiencë shumëvjecare, i cili ofron një gamë të gjerë shërbimesh për automjetin tuaj.

👨‍🔧 Stafi ynë i kualifikuar dhe pajisjet bashkëkohore të cilat përdorim, do të garantojnë një shërbim të cilësisë maksimale.

👉 Përvec shërbimeve, tek ne do të gjeni gjithashtu edhe pjesë këmbimi të shumëllojshme për automjetin tuaj.

📌 Ofrojme nje game te gjere pjesesh kembim, moderne dhe cilesi maksimale.

"Cilesi dhe sherbim". Kjo eshte  motoja jone dhe do ta gjeni ne cdo sherbim qe ne ofrojme!


✅ Sherbimet e ofruara:

💠Servis i pergjithshem automjetesh

💠 Transport karrotreci 24 ore

💠 Gomisteri

💠Pjese kembimi te perdorura

💠 Lyerje automjetesh


📍 ADRESA: Rruga Gjon Buzuku 4006, Shkodër, Shkodër County, Albania

📞 Kontaktoni ne numrin tone te telefonit. Ju mirepresim!

shtepi me qerashtepi ne shitjenjoftime punemakina ne shitje car service in tirana car service in lushnje car service in durres car service in korce car service in saranda car service in vlore