Autoservis Rinas ofron Pjese kembimi dhe Karrotrec 24h Tirana

Car Service 15/09/2023 04:40 Post ID: 80587


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Zone Periferike
Address Rinas Tirane 101 Tirana, Albania - Maps
Reads 115

⏩⚙ Autoservis Liu ka filluar aktivitetin e tij në Tiranë në vitet 2000. Me qëllimi për të ofruar në shërbime dhe një metodë pune më profesionale “Autoservis Liu” ka njohur vetëm rritje që prej hapjes së tij.

📌 Autoservis modern bashkëkohor që zotëron teknologjitë më të fundit përsa i përket shërbimeve ndaj automjeteve.

👨‍🔧 Puna jashtëzakonisht e mirë e një stafi të kualifikuar dhe të certifikuar bëri që Autoservis Liu të bëhej një nga autoserviset më të mira në Tiranë.

👉💥 Të orientuar drejt shërbimit për çdo klient i cili sjell makinën e vet për të marrë një shërbim profesional, shumë cilësor dhe sa më të shpejtë.

🛠 Servis Liu ofron sherbime nga me te ndryshmet. Motorrike & Xhenerike, lyerje makinash, si dhe sherbimin e karrotrecit 24h.

📍 Adresa: Rinas Tirane 101 Tirana, Albania

📞 Kontaktoni ne numrin tone te telefonit. Ju mirepresim!


shtepi me qerashtepi ne shitjenjoftime punemakina ne shitje car service in tirana car service in vlore car service in lushnje car service in durres car service in korce car service in saranda