Auto servis ofron sherbimet e lyerjes per markat me te njohura te makinave Tirana

Car Service 20/12/2022 13:06 Post ID: 72266


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Zone Periferike
Address Tirana, Albania - Maps
Reads 202

⏩ Auto Servis Ani prej disa vitesh në treg ju ofron shërbimet e lyerjes për markat më të njohura të makinave, eksperienca dhe rezultatet e mira të punëve të kryera na bëjnë vendin e duhur dhe me të besueshem për makinat e luksit që kërkojnë më të mirin.
Ju ofrojmë shërbime për të gjitha llojet e automjeteve me një staf të kualifikuar për të dhënë një shërbim cilësor.

✅ Lyreje Makinash
💠Ndërrimin e bojës
💠 Ndërrim Vaj dhe Filtrash
💠Rimodelimin e Makinës tuaj
💠 Shërbime Motorrike
💠Shërbime Xhenerike
💠Luçidime + Mbrojtje me Qeramikë
💠Pastrim Fenerësh

📍 Adresa: Tirane, Shqiperi
Ju Mirëpresim!