Elektroauto Servis ju ofron riparim frenash. filtra vaji, Amortizatore & Transmision e tj Tirane

Servis Makinash 01/10/2022 13:54 Post ID: 70564


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 99

🛠️ Shërbimet e Riparimit të Frenave (Disqeve)

 • âś…ShĂ«rbimi i frenimit tĂ« disqeve
 • âś…Ndrrime dhe riprarime disqesh
 • âś…Inspektimi dhe Diagnoza
 • âś…Diagnoza ABS

🛠️ Filtra Vaji

 • âś…ShĂ«rbimi i ndrrimit tĂ« vajit
 • âś…Lubrifikim
 • âś…ShĂ«rbimi i Transmisionit
 • âś…Sistemi i ftohjes
 • âś…Balancim gomash

🛠️ Amortizatore & Transmision

 • âś…Amortizatore
 • âś…Sherbime
 • âś…Transmisione
 • âś…Pjese kembimi

🛠️ Motorri & Performanca

 • âś…Diagnostifikime
 • âś…ShĂ«rbimi i injektimit tĂ« karburantit
 • âś…Diagnostifikime kompjuterike
 • âś…Kontroll MirĂ«mbajtje