Servis Fati, lyrje makinash dhe ngjitje plastike. Tirane

Servis Makinash 21/09/2022 22:16 Post ID: 69936


Pagesa Me Marreveshje
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 91

📣 Fati Auto Servis📣 
⏩ Ofron sherbime te tilla si: 

👉Lyerje makinash me furre pjekje.

👉Drejtim llamarine te karamboleve te renda  

👉Saldim me argon dhe oksigjen

👉Nderrim Vajrash dhe Filtrash

👉Sherbime te ndryshme te nje cilesie te larte ku i shoqeron eksperienca 10-vjecare