AUTO Servis specializuar ne Sistemet e Filtrimit te Gazrave te Autoveturave Tirana

Car Service 02/09/2023 12:34 Post ID: 4330


Payment

By Agreement

City - Zone Tirana - Zone Periferike
Address Autostrada Tirane - Durres , Km - 1 , Tirana, Shqiperi, Albania - Maps
Reads 1138

🛠️ Servis AUTO - SAIMIR
📌 AUTO – SAIMIR me nje experience 20-Vjecare ne Fushen e Auto – Riparimit dhe Specifikisht ne Sistemet e Filtrimit te Gazrave te Autoveturave , si per Benzinen & Naften. Vjen ne Sherbimin tuaj me Profesionalizem, Cilesi & Korrektesi… Ju MIREPRESIM ! ..
OFRON SHERBIMET :
💠 KATALIZATORE & MARMITA TE REJA
💠 FILTRA PARTIKULARE DPF & FAP
💠 TESTIMI NDOTJES PER BENZINEN & NAFTEN
💠 PASTRIM FILTRASH FAP & DPF
💠 DIAGNOSTIFIKIME ME KOMPJUTER
💠 PUNIME XHENERIKE
💠 PUNIME SALDIMI
💠 TUBA FLEKSIBEL & KAVALLOTA

📍Adresa: Rruga Jashar Skenderi , 1050 , ( Autostrada Tirane - Durres , Rruga Dytesore , Km : 1 . )
➡️ Mbrapa “PAJTONI BUSINESS CENTER” , KASHAR, TIRANË
➡️ Transferohet nga Unaza e Re - Per ne Hyrje te Autostrades Km - 1
Location : E gjeni ne Google Maps
📲 Per me teper informacion na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!
shtepi me qerashtepi ne shitjenjoftime punemakina ne shitje car service in tirana car service in saranda car service in lushnje car service in durres car service in korce car service in vlore