KATALIZATORE PASHAJ, DURRES Durres

Servis Makinash 23/09/2022 08:38 Post ID: 3821


Pagesa 50 Euro
Qyteti - Zona Durres - Qender
Adresa Rruga Martin Camaj, Durres, Albania - Harta
Lexime 242

Katalizator Pashaj ofron Servis, Montime dhe Axhiustime Katalizatoresh e Filtrash Partikolar DPF per te gjitha llojet e automjeteve me cmimet me konkuruese ne treg

Ofrojme:

– Montim Katalizatoresh
– Servis Katalizatoresh
– Katalizatore te Rinj & te Perdorur
– Grumbullim Katalizatoresh
– Punim Marmitash te Reja
– Filtra Partikolar te Rinj & te Perdorur
– Matje Gazrash
– Etj..!

Mos nguroni edhe te na pyesni, ju sillni makinen, punen e bejm ne. Ju mirepresim!

Adresa: Rruga Martin Camaj, Durres

Tel: + / +