AUTO SERVIS LANDI - TIRANE Tirane

Servis Makinash 24/04/2021 17:52 Post ID: 3688


Pagesa 50 Euro
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Rruga Ymer Sallaku, Tirana, Albania - Harta
Lexime 197

🛠️AUTO SERVIS LANDI - TIRANE🛠️

👉Ofron:

- Servis

- Mirëmbajte Automjeti

- Riparime

- Pjesë Këmbimi.

👉Ofrojmë të gjitha shërbimet për makinën tuaj. Gjithashtu kemi edhe pjesë këmbimi. Ofrojmë riparimin dhe shërbime të plota te mirëmbajtjes për të gjitha makinat.

Ju me nje kosto te favorshme do ta mirembani automjetin tuaj duke bërë që makina ta kryejë punën e saj më së miri.

Kemi pajisjet e nevojshme për të kryer të gjitha sherbimet për mirëmbajtjen dhe riparimin e kërkuar.

Ju Mirëpresim
Anetari ID: 2

photo

Njoftimi ID: 3688