Shitet,Toke, Autostrada Tirane-Durres (PRO+23521) Tirane

Truall ose Toke 30/09/2022 13:23 Post ID: 55405
Pagesa 95,000 Euro
Siperfaqa neto 5.00 Dynym (Ose 5000 m2)
Lloji i Tokes Toke Bujqesore
Qyteti - Zona Tirane - Vore
Adresa autostrada tirane durres - Harta
Lexime 43
File list: property--08.png,

Toka ndodhet në zonën e Autostradës Tiranë- Durrës, një vend strategjik dhe me pozicion fantastik për tu zhvilluar. Sipërfaqja totale e truallit është 450m2 dhe trajtohet me një cmim 210Euro/m2.Pozicioni strategjik dhe hyrje-daljet qe kane direkt me autostraden e bën një vend me prioritet investimi ne fushen e ndertimit dhe gjithashtu është e përshtatshme për zhvillim shumëllojshmërie aktiviteti biznesi,gjithashtu është e pajisur me certifikatë pronësie. Për më shumë informacion na kontaktoni!