Shitet, Toke dhe Kapanon, Autostrada Tirane-Durres. OPP+24338 Tirana

Land for Sale 19/05/2023 17:46 Post ID: 54867


Payment

1,500,000 Euro

Square Feet 5.10 Dynym (Ose 5100 m2)
Lloji i Tokes Truall
City - Zone Tirana - Zone Periferike
Address Autostrada Tirane - Durres - Maps
Reads 183

Informacion mbi pronën:

•Prona e cilësuar si Arë është e pozicionuar në Picar, Vore, Autostrada Tiranë-Durrës, km 8.
•Sipërfaqja totale e pronës eshte: 5140 m2.
•Ne te ndodhen 2 ndertime te ideuara per kapanon, siperfaqja e seciles prej ndertimeve eshte 720 m2.
• Secili nga kapanonet ka lartesi 13 m si dhe gjeresi 14 m.
•Siperfaqja e prones te jep mundesine e ndertimit te nje tjeter kapanoni me po te njejtat kushte.
•Nje tjeter ndertese qe ndodhet ne krah te kapanoneve, me nje siperfaqe prej 950 m2, e cila ka sherbyer si lokal.
•Godina, me gjeresi 21 m dhe gjatesi 22 m, ka ne perberje nje zyre me siperfaqe 240 m2, dhome gatimi si dhe 4 tualete.
•Godina ka nje strukture dhe kubature te rregullt pa kollona dhe eshte open space.
•Lokacion perfekt biznesi, aksese të menjëhershme me autostradën në drejtime të dyfishta me qytetet kryesore Tiranë dhe Durrës.
•Objektet aktuale të ndërtuara mund të pozicionohen në dy mënyra biznesi të ndryshme.
•Objekti i parë është ideuar si një kështjellë me funksion lokal dasmash.
•Objektet e tjera janë ideuar si kapanone për magazinim,prodhim etj.
•Zonë në ndërtim,PDV e zbardhur, Intesiteti:1.2 ,lartësia e lejuar 13.5m, Densiteti 35%
•Mundësi zgjerimi në ndërtim të objekteve të reja për shkak të sipërfaqes optimale të tokës prej 5140m2.
•Opsion ideal investimi.

Për më tepër informacion dhe nje vizitë në pronë na kontaktoni!