Truall - 875m2 ne Borsh (Shume afer me Detin) Mundesi e Rralle (Dokumentacion i Rregullt) Himare

Truall ose Toke 17/03/2021 23:37 Post ID: 28814


Pagesa 87,500 Euro
Siperfaqa 0.90 Dynym (Ose 900 m2)
Lloji i Tokes Truall
Qyteti - Zona Himare - Borsh
Adresa Rruga Plazhit, Borsh, Albania - Harta
Lexime 80

Mundesi E Rralle: Investim Ne Rivieren E Mrekullueshme Te Jugut (875 M2) Turall Në Rrugë Kryesore - Dy Vitet E Fundit Kanë Filluar Ndërtimet Në Atë Zone Me Hotel - Direkt Dalje Në Plazh - Zonë Në Zhvillim E Sipër


Q2662


- Sip Totale:875m2

- Sip Neto: 875m2


Karakteristika: 


Tokë Me Hipotekë & Çdo Dokumentacion Të Rregullt


Borshi Është Një Fshat I Madh Dhe I Bukur, Me Histori Të Lashtë Ne Zonen E Bregut Apo Siç Njihet Riviera Shqiptare, Dhe Bën Pjesë Në Bashkinë E Himarës, Rrethi Vlorë.


Në Borsh Një Vend I Mrekulleshëm Që Natyra I Ka Fal Gjithçka


Në Një Vendë Që Është Në Zhvillim E Sipër

Toka Ndodhet E Pozicionuar Në Një Vend Shumë Të Mirë Në Rrugë Kryesore 

Afër Ka 2 Pallate Që Janë Ndërtuar Vitet E Fundit

Nga E Djathta Ska As Një Ndërtim 

Pamjen  E Ka Nga Rruga Ktyesore Që Të Nxjerr Në Det 


Deri Tani Lartësia E Kateve Që Lejohet Është 3

Është Gati Për Ndërtim 


Distanca Me Detin Është 3 Min Me Makinë

Ndërsa Në Këmbë 10 Miuta


Cmimi: 87,500 Euro


*Paradhenie (Garanci Me Pronarin ): 1.5 Muaj


Tel Ose Whatsapp:
Anetari ID: 58

photo

Njoftimi ID: 28814