Okazion Fiks Te Rezidenca Me E Njohur "Rolling Hills" - 1,800 M2 Toke Ne Shitje (Buze Rruge) Tirana

Truall ose Toke 13/01/2021 16:44 Post ID: 24590

216,000 Euro

  • Okazion Fiks Te Rezidenca Me E Njohur
  • Okazion Fiks Te Rezidenca Me E Njohur
  • Okazion Fiks Te Rezidenca Me E Njohur
  • Okazion Fiks Te Rezidenca Me E Njohur
  • Okazion Fiks Te Rezidenca Me E Njohur
  • Okazion Fiks Te Rezidenca Me E Njohur
  • Okazion Fiks Te Rezidenca Me E Njohur


Pagesa 216,000 Euro
Siperfaqa 1.80 Dynym (Ose 1800 m2)
Lloji i Tokes Toke Bujqesore
Qyteti - Zona Tirana - Zone Periferike
Adresa Rruga Xixi, Lunder, Albania - Harta
Lexime 23

Mundesi Investimi: TOKË në shitje me çmim okazion fiks te rezidenca më e njohur "ROLLING HILLS" 


Q2565


-  HIPOTEKË: Po 

-  SIP BRUTO (Totale):  1800 m2

-  SIP në HIPOTEKË : 1800 m2 


- Karakteristika: 🔳 


- TOKË në shitje me çmim okazion fiks te rezidenca më e njohur "ROLLING HILLS" 

- TOKA ( arë) në kryqëzim rruge, në pozicion shumë strategjik, e përshatshme për ndërtim.

- TOKA ka një pemë ulliri dhe e rrethuar me rrjetë

- DENDËSIA 5% për objekt buqësor

- Ndodhet buzë rrugës 


ÇMIMI : 216,000€


Tel ose WhatsApp:
Anetari ID: 58

photo

Njoftimi ID: 24590