Shitet toke are ne Oblike, Shkoder. Shkoder

Truall ose Toke 06/01/2021 10:51 Post ID: 24130

450,000 Euro

  • Shitet toke are ne Oblike, Shkoder.
  • Shitet toke are ne Oblike, Shkoder.
  • Shitet toke are ne Oblike, Shkoder.
  • Shitet toke are ne Oblike, Shkoder.


Pagesa 450,000 Euro
Siperfaqa 0.10 Dynym (Ose 100 m2)
Lloji i Tokes Truall+Toke
Qyteti - Zona Shkoder - Qender
Adresa Shkoder, Albania - Harta
Lexime 7

Shitet tokë arë në Oblikë, Shkodër.
Toka ka sipërfaqe prej 10,500 m2 në total.
Mund të shfrytëzohet për arsye të ndryshme, si dhe mund të ndërrohet me një apartament 2+1 në Shkodër.
Për informacion më të detajuar mund të kontaktoni në +.

Njoftimi ID: 24130