Albanian University ofron vend pune per Pergjegjes te Departamentit te Infermierise dhe Fizioterapise Tirane

Oferta Pune 25/09/2022 22:25 Post ID: 83679


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Pergjegjes ne departamentin e Infermierisë dhe Fizioterapise
Arsimi Minimal Doktorature
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Bulevardi Zogu I, Tirana, Albania - Harta
Lexime 137

Albanian University shpall vend vakant per:-Pergjegjes i Departamentit te Infermierise dhe Fizioterapise, Fakulteti i Shkencave Mjekesore

-Kandidati duhet te permbush kriteret bazuar ne Ligjin Nr. 80/2015 per Arsimin e Larte dhe Kerkimin Shkencor ne Institucionet e Arsimit te Larte ne Republiken e Shqiperise

-Te mbaj te pakten graden shkencore “Doktor”

-Te kete eksperince dhe pervoje akademike dhe profesionale ne fushen perkatese.Kandidatet duhet te dergojne CV dhe leter interesi ne adresen e-mail: [email protected], brenda dates 13 tetor 2022