Job Offers in Tirana, Profession Agjentë , No Experience, Payment By Agreement. Tirana

Job Offers 25/09/2022 12:23 Post ID: 82566


Payment

By Agreement

Pozicioni
Agjentë, Work Experience: No Experience
👷 Part-time job in the afternoon
Education Baze
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Komuna e parisit/Stadiumi Dinamo
Address Rruga e Kosovareve, Tirana, Albania - Maps
Reads 617

📌 Kërkohen operatorë ose grup gjermanisht

〽️ Me eksperience ose me pak eksperiencë

🥇 Mundesi nga me te mirat qe mund te gjeni ne treg per metodat e punes

💸 Pagesat, bonuset dhe kushtet qe ofrohen

📌 Kërkohen operatorë anglisht me eksperiencë

🗣️Nivel mbi mesataren ne komunikim i gjuhes 

🥇Energji dhe ambicje per te gjeneruar sa me shume te ardhura mujore.

đź‘ĄPozitivitet dhe bashkepunim ne grup.Afati i fundit i aplikimit: 01/02/2023 08:20


shtepi me qerashtepi ne shitjenjoftime punemakina ne shitje find a job in albania horeka manager human resources manager teacher cashier real estate agent notary seo specialist job offers in sarande chemical engineer banker assistant secretary call center english tax consultant ios android app programmer it helpdesk worker in manufacturing industry junior java developer customer support jobs call centre part time jobs near me influencer marketing jobs job offers luxembourg help desk jobs job offers communication content writer jobs call center inbound jobs security guard jobs job offers near me part time job offers near me for 14 year olds call center english jobs call center part time jobs remote job vacancy near me chemical engineering jobs inbound online reservation manage call center part time jobs job offers in elbasan caffe polis fisherman cta groups mia spa esthetician job social media manager care for people with disabilities job offers in himare crm manager project make upp artist barkeeper