Mundesi Punesimi per Ndihmes Teknik Tirane

Oferta Pune 04/10/2022 19:44 Post ID: 82186


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Ndihmes Teknik
Arsimi Minimal Profesionale
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa 21 Dhjetori, Tirana, Albania - Harta
Lexime 257

🔺Mundesi Punesimi 

◼KERKOHET NDIHMES TEKNIK 

Pershkrimi i Punes: 

↪ Performon instalimin e sistemeve te sigurise dhe informon klientin mbi krijimin e fjalekalimit dhe perdorimin e sistemit;

↪ Monton panele kontrolli,sensore te dyerve dhe dritareve , ose video kamera dhe bashkangjit instalime elektrike dhe telefonike per te lidhur komponentet

↪ Instalon, miremban, apo riparon sistemet e sigurise, pajisjet e alarmit, ose pajisjet e lidhura elektronikisht dhe planet e ndertimit;

↪ Demonstron funksionimin e sistemeve per konsumatoret dhe u shpjegon detaje te tilla si shkaqet dhe pasojat e alarmeve te rreme

↪ Informon klientet mbi kostot per instalimin e pajisjeve. 

Kriteret: 

Te kete kryer arsimin ne fushen perkatese

Te kete minimalisht 1 vit eksperience ne pozicione te ngjashme.

Te jete i/e korrekt/e ne menaxhimin  dhe zbatimin e detyrave te lena.

Te zoteroje leje drejtimi automjeti.

Te jete i disponueshem me kohe te plote

Te jete i afte, i komunikueshem dhe i gatshem te punoje ne grup


📝Te gjithe kandidatet e interesuar duhet te dergojne CV ne email adresen: [email protected] 

📲📞Per çdo informacion shtese mund te na dergoni SMS ne Whatsapp ne  numrin e telefonit