Kerkohen operatore per gjuhen Gjermane, Italiane dhe Greke 🇩🇪 🇮🇹 🇬🇷 1,000 Euro page+ bonus Tirane

Oferta Pune 02/10/2022 22:58 Post ID: 81291


Pagesa 1,000 Euro
Pozicioni operatore
Arsimi Minimal Baze
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Kompleksi Kontakt - Harta
Lexime 1261

Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon operatore per gjuhen Gjermane, Italiane dhe Greke 

⏩ Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:


🥇 Njohuri te mira te gjuheve perkatese

⏳ Aftesi shume te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze 


🔺 Ofrojme:

💰 Sistem pagese mbi 1000 euro ne muaj + bonuse 

🕛 Fleksibilitet orar

📝 Kontrate e rregullt pune sipas legjilacionit Shqiptar

👥 Staf profesional dhe Ambjente bashkohore 


🔶 Kanditatet e interesuar mund te aplikojne duke nisur Cv e tyre ne adresen tone te emailit: 

[email protected]

ose ne nr tone te telefonit