Job Offers in Tirana, Profession Keshillues Klienti , Beginner/Little experience, Payment By Agreement. Tirana

Job Offers 17/08/2022 16:41 Post ID: 77556


Payment

By Agreement

Pozicioni
Keshillues Klienti, Work Experience: Beginner/Little experience
👷 Full-Time Job/Internal Full Time
Education Baze
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Ali Demi/Tregu Elektrik
Address Rruga Mihal Grameno, Tirana, Albania - Maps
Reads 574

Ozon Electronic kerkon te punesoje Keshillues klienti


Kriteret e punesimit

🔸️Te kete aftesi te mire komunikimi 

🔸️Te jete korrekt dhe etik ne pune 


👉🏻Detyrat 

🔸Keshillon klientin me informacione rreth produkteve

🔸Pergjegjes per amjentin ku punon 

🔸Te realizoje objektivat e vendosura nga kompania


👉🏻Kushtet:

💵 Paga e kenaqshme

Kushte shume te mira pune 

Per me shume info ju lutemi dergoni CV tuaj ne adresen tone te Email    [email protected]