DEAL Group kerkon te punesoje Specialist Finance Tirane

Oferta Pune 15/07/2022 10:10 Post ID: 72210


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Specialist finance
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Mullet, Albania - Harta
Lexime 515

✅. Detaje te pozicionit
 Kategoria e Punes / Profesioni: Specialist Finance
 Tipi i punes: Kohe e plote
 Eksperience Mesatare: (mbi 2 vite)

 Leter interesi: Po
DEAL Group kerkon te punesoje Specialist Finance

✅ Detyrat

🔴 Procesi i blerjes

 Menaxhon procesin e blerjes, konfirmim porosi blerje, pranim fatura ne sistemin financiar, konfirmim sasi fizike

 Komunikimin me furnitoret, kur ka pasaktesi faturimi dhe ben sistemimin e tyre

 Rregjistron faturat e blerjes dhe shpenzimet mujore

 Kontrollon balancat dhe raporton ne baze javore dhe mujore mbi vjetersine e furnitoreve

 Rakordon me kartelat e furnitoreve te mallrave dhe sherbimeve🔴 Procesi i shitjes


 Rakordon mbylljet ditore me agjentet e shitjes

 Kontrollon cmimet e shitjeve ne faturimet ditore te klienteve (cmime shitje, ofertat).

 Perditeson Listen e Cmimeve ne sistem per cdo ndryshim qe vjen me komunikim nga departamenti i shitjes.

 Komunikimin me klientet, kur ka pasaktesi faturimi dhe ben sistemimin e tyre.

 Merret me regjistrimin e faturave te shitjes e daljeve te magazinave ne sistem, si dhe regjistrimin e arketimeve


🔴Magazina

 Kontrollon furnizimet e mjeteve sipas agjenteve

 Verifikon hyrje-daljet nga magazina

 Rakordon gjendjen e mallit per shitje ne magazina dhe ne mjetet e kompanise

 Realizon inventar peridoik 6-Mujor🔴Banka - Arka

 Menaxhon procesin e pagesave te faturave dhe shpenzimeve te tjera si dhe kontabilizimin e tyre

 Menaxhon procesin e pagesave te pagave, sigurimeve dhe pagesave te tjera ndaj tatimeve

 Ben kuadrimin ditor mbi gjendjen e arkes si dhe rikontrollin ne fund te muajit


🔴Te ardhura - Shpenzime

 Realizon kontabilizim e te ardhurave dhe shpenzimeve ne programin financiar

 Llogarit dhe kontabilizon amortizimin

 Harton raporte mujore performance mbi ecurine e aktivitetit ne nivel kompanie dhe ne nivel agjenti  Harton raporte te tjera financiare qe jane te dobishme per menaxhimin

 Eshte i gatshem te realizoje edhe detyra te tjera qe i perkasin fushes financiare

✅ Kualifikimet

 Diplome Universitare ne Degen Finance / Kontabilitet;

 Preferohet me eksperience te meparshme minimumi 2 vite;

 Te kete njohuri shume te mira te paketes Windows Office Package (Word, Excel, Power Point);

 I komunikueshem, fleksibel dhe i gatshem per te shpalosur ide krijuese dhe inovative;

 Njohuri shume te mira te Gjuhes Angleze;  Aftesi shume te mira analitike;

 Te jete energjik dhe i afte te punoje ne grup;  Te jete i besueshem dhe me integritet.✅. Shenime

 Per te aplikuar ne kete pozicion pune, dergo CV-ne tek kompania/organizata me email: [email protected] ose kantaktoni ne numrin . Ju njoftojme se te gjitha aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te plote sipas ligjit Nr. 9887 percaktuar nga Kuvendi i Shqiperise per "Mbrojtjen e te Dhenave