AgiKons Kerkon Menaxher Shitjes Tirane

Oferta Pune 02/06/2022 09:35 Post ID: 70451


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Menaxher Shitjesh
Arsimi Minimal Bachelor
Preferohet mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Kodra e Diellit
Adresa Rruga Kodra e Diellit, Tirana, Albania - Harta
Lexime 63

⚡ Kompania AgiKons po kërkon të zgjerojë stafin e saj në Departamentin e Shitjes, në pozicionin:

👉 Menaxher shitjesh

➡ Detyrat:
◾ Realizon objektivat e zhvillimit te biznesit per projektet qe mbulon duke kontribuar ne informacionet dhe rekomandimet ne planet strategjike te kompanise. -Identifikon mundesite e zhvillimit te biznesit, duke percaktuar kerkesat e klienteve, masen e tregut, levizjet e konkurenteve, parashikimin e levizjeve konsumatore, specifikimet e produktit.
◾ Pergatit dhe implementon planet e shitjeve per te arritur kuotat e zhvillimit te biznesit, si jane te percaktuar nga kompania per projektet qe mbulon.
◾ Rekomandon politikat e cmimit dhe oferta te ndryshme per produktet e projekteve ne ngarkim.
◾ Negocion dhe finalizon me klientin specifikimet e produktit, kushtet e transaksionit si dhe format e ndryshme te financimit.
◾ Organizon trajnime me Menaxheret e Shitjes, Kujdesin ndaj klientit per prezantimin e produktit.
◾ Raporton tek Drejtori i Departamentit cdo dite rreth ecurise se punes, ndryshimet ne projekt si edhe propozime te ndryshme.


✅ Kualifikimet qe duhet te kete Kandidati:

 ◾Te kete perfunduar Arsimin e larte.
 ◾Te kete eksperience pune ne fusha te ngjashme.
 ◾Te njohe shume mire programet baze Office (avantazh njohja e programeve profesionale).
 ◾ Te kete experience ne realizimin e strategjive marketing dhe publicitar.
 ◾Te kete aftesi te mira konkuruese dhe te jete i afte te punoje ne grup.

🕐 Koha: Full-Time

✔ Personat e interesuar mund te aplikojne ne adresen e e-mailit: [email protected]
Ju mirepresim.