codeIT - Specialiste Media Sociale Tirane

Oferta Pune 28/09/2021 07:32 Post ID: 46213


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Specialiste Media Sociale
Arsimi Bachelor
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Rruga Mysllym Shyri - Harta
Lexime 144

codeIT kërkon të zgjerojë departamentin kreativ të marketingut me pozicionin: Specialiste Media Sociale

Aplikuesi duhet:

1. Të ketë aftësi të mira në gjuhën e shkruar shqipe
2. Të njoh mirë paketën Office
3. Te ketë veti të mira organizative dhe menaxhimi në punë
4. Të jetë kreativ dhe bashkëpunues.
5. Të njoh gjuhën angleze.
6. Të njoh dhe punoj në platformat online të lundrimit

Detyrat e pozicionit:

1. Të rakordojë punën me pjesën tjetër të stafit.
2. Të krijojë përmbajtje kreative për profilet që menaxhon.
3. Të krijojë, postojë dhe ndjekë postimet në Facebook/Instagram/LinkedIn/GoogleMyBusiness
4. Të ruaj informacionet dhe raportet për çdo profil.
5. Të sjellë ide të reja dhe kreative për tipologjitë e faqeve që menaxhon.

Orari i punës:
E Hënë – E Premte
09:00 - 18:00

Preferohen kandidatët që kanë studiuar gjuhë të huaj ose gazetari, të njoh mire rregullat e shkrimit dhe të komunikimit pa gabime ortografike.

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën: [email protected]
Të përzgjedhurit do të kontaktohen nga burimet njerëzore.

Cel. : +

Afati i fundit i aplikimit: 30/09/2021 16:10

Anetari ID: 10856

photo

Njoftimi ID: 46213