Kerkonet Lavazhier Me Eksperienc Pune Tirane

Oferta Pune 04/10/2021 14:20 Post ID: 44223


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Lavazhier
Arsimi Baze
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Kamez/Paskuqan/Babrru
Adresa Babrru - Harta
Lexime 115

Kerkohet  te punesohet:

Lavazhier Me Eksperienc Te Meparshme Pune 

Kerkohet:

Te jene te sjellshem me stafin dhe klientin 

Te jene te perkushtuar ne pune 

Te jete korrekt dhe i gatshem te punoje ne grup 

Ofrohen:

Kushte te mira pune 

Pages e  kenaqeshme, 35% e xhiros + Siguracione 

Adresa : Babrru, Tirane Afati i fundit i aplikimit: 04/10/2021 10:49

Anetari ID: 1423

photo

Njoftimi ID: 44223