NOVUS kerkon te punesoje Agjent Shitjesh. Tirane

Oferta Pune 01/08/2021 18:38 Post ID: 41296


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Agjent Shitjesh
Arsimi I Mesem
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Adresa Rruga Andon Zako Cajupi, Tirane - Harta
Lexime 75

NOVUS Marketing and Advertising kerkon te punesoje agjent shitjesh.

FUNKSIONET BAZE DHE QELLIMI I PERGJEGJESIVE:

Pergjegjes per identifikimin e klienteve potencial dhe arritje e objektivave te shitjes.

Finalizimi i shitjes dhe ndjekja e klientit deri ne finalizimin e plote te procesit te punes.

DETYRAT

-Identifikon targetin e klienteve potencial dhe eshte pergjegjes per shitje direkt te produkteve/sherbimeve te kompanise.

-Pergatit strategji per gjenerimin e klienteve te rinj.

-Permbush objektivat dhe target mujore.

-Kryen takime dhe prezanton kompanine/sherbimet tek klientet potencial.

-Identifikon nevojat e klientit dhe pergatit projekt propozim.

-Bind klientet dhe finalizon kontraten e bashkepunimit.

-Dergon kerkesen e klientit tek palet e perfshira ne finalizimin e procesit.

-Dergon raporte tek eproret.

-Ndjek dhe komunikon me debitoret per mbylljen e detyrimeve ne perputhje me afatet e maturimit.

-Miremban klientet aktual.

-Te tjera detyra ne kuader te punes se tij.

KUALIFIKIME DHE EKSPERIENCA

-Te kete eksperience pune ne shitje minimalisht 2 vite.

-Te kete perfunduar arsimin e larte.

-Te kete aftesi shume te mira komunikimi dhe ne ndertimin e marredhenieve te suksesshme mes paleve.

-Te kete aftesi shume te mira per te bindur dhe per te ndikuar tek te tjeret.

-Te njoh dhe shkruaj shume mire gjuhen shqipe.

-Te jete energjik dhe i shkathet.

Ofrohet:

-Page baze si dhe bonuse.

Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojn CV e tyre ne adresen tone te emailit.

Ju mirepresim!



Njoftimi ID: 41296