Ama Caffe kerkon te punesoje Key Account Sales Manager Tirane

Oferta Pune 01/08/2021 20:26 Post ID: 41279


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Key Account Sales Manager
Arsimi Bachelor
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Astiri/Unaza e re/Teodor Keko
Adresa Rruga Dhaskal Todri Nr 35, Tirane - Harta
Lexime 339

Ama Caffe kerkon te punesoje Key Account Sales Manager

PERSHKRIM I PERGJITHSHEM I PUNES

Menaxheri i shitjeve KA eshte pergjegjes per arritjen e targeteve te vendosur nga shoqeria per klientet. Menaxhon dhe drejton stafin e shitjes qe ka ne varesi per te permbushur objektivat e vendosura dhe eshte pergjegjes per performancen e klienteve dhe ndjek likujdimin e detyrimeve.

DETYRAT KRYESORE TE VENDIT TE PUNES

-Pergjegjes per realizimin e planit te klienteve KA.

-Vlereson, mbikqyr dhe organizon punen e agjenteve KA, ne varesi, per arritjet e targeteve te tyre dhe KPI individuale.

-Te njohe shume mire  te gjithe klientet KA dhe te kujdeset qe te gjith pikat e shitjes te vizitohen nga agjentet e zones.

-Monitoron zbatimin e kontrates nga klientet dhe raporton shkeljet e tyre ne rastin me te pare.

-Evidenton dhe raporton ne lidhje me problematikat e tregut dhe klienteve duke propozuar zgjidhjet e mundshme.

-Pergjegjes per ndarjen e klienteve sipas agjenteve ne menyren me te drejte te mundshme (nga ana gjeografike dhe potenciali i shitjeve).

-Percaktim i qarte per cdo agjent dhe update i vazhdueshem i programit ditor (route).

-Propozime per shtim/zvogelim numrin e agjentev ne zone, mbeshtetur ne argumenta.

-Pergjegjes per manaxhimin e te klienteve KA dhe distribucionin e gjithe artikujve ne keta kliente.

-Pergjegjes per performancen e klienteve me kontrata dhe POS (Frigorifere,Cadra,etj), si dhe dokumentacionin perkates.

-Pergjegjes per implementimin e duhur te fushatave promocionale dhe ofertave te komunikuara nga shoqeria.

-Ndjek likujdimin e faturave nga klientet.

-Kujdeset per produktet me date te afert skadence.

-Raportimi i shitjeve sipas formatit te percaktuara brenda afatit.

Aftesi/kualifikime te domosdoshme:

-Arsimi I larte, peferohet ne profilin e Menaxhimit.

-Ekperienca: Minimumi 5 vjet pune ne nje pozicion te lidhur me me shitjet. Njohje shume e mire e industrise FMCG (me fokus ne marketingun dhe tregtimin e pijeve)

-Aftesi shume te mira negociuese me klientet 

(Aftesi per te koordinuar nje ekip shitjesh dhe distribucioni)

-Leje per drejtim automjeti te kategorise B 

-Gjuhet e huaja: Preferohet Anglisht. I afte te kuptoje dhe komunikoje ne Anglisht - niveli mesatar.

-Njohje e sistemeve te informacionit. Duhet te njohe programet e paketes MS Office, ne vecanti perdorimi i programit excel, Internetit dhe e-mailit.

Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne email.

Ju mirepresim!


Njoftimi ID: 41279