kerkohet ekonomiste vlore Vlore

Oferta Pune 01/08/2021 21:24 Post ID: 41179


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni ekonomiste
Arsimi Bachelor
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Vlore - Qender
Adresa rruga e paqes, vlore - Harta
Lexime 517

Oferte pune!!
Kerkojme te punesojme nje ekonomiste me kohe te plote!
Kualifikimet:
1- Te kete mbaruar studimet e larta ne fakultetin ekonomik
2- Te kete njohuri rreth perdorimit te kompjuterit dhe programeve financiare
3- Te kete eksperience pune (jo domosdoshmerisht)

Detyrat dhe pergjegjesite:
1- Regjistrim ne sistem i faturave te blerjes/shitjes.
2- Menaxhim i cash-it ne arke.
3- Perdorimi i kases fiskale.
4- Detyra te tjera qe mund te kerkohen ne funksion te departamentit te finances.

Cel. :

Afati i fundit i aplikimit: 31/08/2021 10:07

Njoftimi ID: 41179