Furre Buke Pasticeri Luara Kerkon Te Punesoje Bukepjekes, Ndihmes Pasticier dhe Shitese Tirane

Oferta Pune 28/08/2021 22:02 Post ID: 41170


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Bukepjekes, Ndihmes Pasticier, Shitese
Arsimi I Mesem
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Pazari I Ri - Harta
Lexime 287

Furre Buke Pasticeri Luara

Kerkon te punesoje 

- Bukepjekes
- Ndihmes Pasticier
- Shitese

Kriteret e Kandidateve 

Te kene eksperienc te mepareshme pune 

Te jene te sjellshem me stafin dhe klientin 

Te jene pozitv dhe korrekt ne pune

Furre Buke Pasticeri Luara ofron kushte te mira pune

Pages te kenaqeshme + Siguracione 

Adresa :Pazari i Ri
Afati i fundit i aplikimit: 29/09/2021 14:06

Anetari ID: 1423

photo

Njoftimi ID: 41170