RECEPSIONIST MASHKULL TURNI I TRETE PAGA 40,000 LEKE NETO Tirane

Oferta Pune 01/08/2021 11:54 Post ID: 40975


Pagesa 40,000 Leke
Pozicioni RECEPSIONIST
Arsimi Bachelor
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa RRUGA HIM KOLLI NDERTESA 45 HYRJA E PARE - Harta
Lexime 174

GOLDEN CITY HOTEL KERKON TE PUNESOJE RECEPSIONIST MASHKULL .
APLIKANTI DUHET TE DIJE GJUHEN ANGLEZE DHE TE KETE EKSPERIENCE PUNE.
PAGESA ESHTE 40,000 LEKE/MUAJ (NETO)Afati i fundit i aplikimit: 15/08/2021 09:29

Njoftimi ID: 40975