Job Offers in Tirana, Profession Operator Telemarketigu , , Payment 400 Euro. Tirana

Job Offers 05/07/2021 14:49 Post ID: 35953


Payment

400 Euro

Pozicioni
Operator Telemarketigu, Work Experience:
Education I Mesem
Age E Pa Percaktuar
City - Zone Tirana - Rruga Dritan Hoxha/ Shqiponja
Address Rruga Arben Broci, Tirana, Albania - Maps
Reads 1007

📣 HITJOB Kërkon Te Punesoje Operator Telemarketingu:

📌 Kerkohet:

⏱️Të zotërojë mirë gjuhën Italiane dhe Spanjolle

📌 Ofrohet:

⏱️Kushte shumë të mira pune sipas legjislacionit Shqiptar

⏱️Ambient Rinor

💵Pagesë e kënaqshme (400-700 Euro ne muaj)

⏱️Mundësi trajnimi në Itali

🏖Fundjava pushim

Sun Ballast  (www.sunballast.it) një kompani e rëndësishme italiane që operon në sektorin e energjisë elektrike dhe fotovoltaike, e cila po zgjerohet me shpejtësi në tregun shqiptar dhe evropian, po kërkon punonjës për pozicionin e “Operator telemarketingu”.

〽️Çfarë përfshin puna?

Ne operojmë në një kontekst ndërkombëtar dhe formulojmë oferta tregtare për të gjithë Evropën. Ju do të kujdeseni për menaxhimin e marrëdhënieve tregtare me klientët dhe lidhjet përmes kontaktit telefonik.  Roli juaj do të jetë kryesor, hallka e parë në zinxhir, baza e marrëdhënies së ardhshme të bashkëpunimit midis klientit dhe kompanisë sonë. Ne kujdesemi shumë për këtë rol dhe duam të hyjmë në kontakt me njerëz të talentuar si ju.

🎯Çfarë lloj personi duhet të jeni?

Ky është një rol që kërkon shumë durim, këmbëngulje, përqendrim dhe sigurisht një predispozitë të shkëlqyeshme për marrëdhëniet personale. Siç thamë, ne punojmë në një kontekst ndërkombëtar, prandaj është e rëndësishme që ju të keni një nivel gjuhe të mirë dhe të njihni kulturën ndërkombëtare të vendit për të cilin do të punoni. 

✅Çfarë ju ofrojmë?

Këtu do të mësoni shumë, ne bëjmë mijëra orë trajnim në vit. Ju do të mësoni një teknologji shumë specifike administrative që siguron rrjedha të punës dhe metoda që do t'ju çojnë në një shkallë të lartë të profesionalizmit. Ju do të bëheni pjesë e një ekipi të ngushtë me qëllime të përcaktuara dhe të matura javore për të cilat edhe ju do të kontribuoni. Ne jemi një familje e madhe, kështu që si të gjitha familjet do të gjeni mbështetje, mirëkuptim, ndihmë në kohë vështirësie që mban jeta, por edhe fleksibilitet nga një kompani që ka shumë përvojë në një sektor që zgjerohet me shpejtësi. Eshtë një mundësi e rëndësishme profesionale për ata që nuk kanë shumë përvojë por kanë një nivel të lartë përgatitjeje që duan t’a vendosin në provë.

📍Adresa: Rruga Arben Broci, Kullat Maleziane, Tirana 1001

📲Per cdo informacion me te detajuar mos hezitoni te na kontaktoni ne numrin tone te telefonit!

✅PER NE KOMODITETI JUAJ NE PUNE, VJEN I PARI!!

Ju mirpresim!