Mandato Strutture Call Center (Disponibilità sul tutto il territorio Albanese) Tirane

Oferta Pune 17/06/2021 14:22 Post ID: 35312


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Collaborazioni Call Center
Arsimi I Mesem
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Adresa Rruga Ismail Qemali, Tirana, Albania - Harta
Lexime 520

UC GROUP è il più grande Network Italiano premier partner UFFICIALE Vodafone Italia S.p.A, presente dal 2000 in Italia e dal 2005 in Albania con diverse sedi.

Hai una struttura di Call Center gia' avviata in cerca di un mandato e di un partner affidabile e riconosciuto nel settore? Questa e' la tua opportunita'.

Si offrono:

-Compensi trasparenti ai massimi livelli di gara

-Pagamenti puntuali

-Supporto ed assistenza anche con personale UC GROUP in fase di avvio

Invia una breve presentazione della tua azienda via mail ad [email protected] o richiedi un contatto telefonico o via skype.

Entra a far parte del piu' grande network italiano partner Vodafone.

ucgroup.it


UC GROUP është partneri më i madh i rrjetit italian OFFICIAL Vodafone
Italia S.p.A, i pranishëm që nga viti 2000 në Itali dhe që nga viti 2005 në
Shqipëri me zyra të ndryshme.

A keni një strukturë të themeluar të Call Center që kërkon një partner
të besueshëm dhe të njohur në kete sektor? Kjo eshte mundesia juaj.

Ata ofrojnë:

-Kompensim transparent në nivelet më të larta të konkurrencës

- Pagesat e përpikta

-Mbështetje dhe ndihmë edhe me personelin e UC GROUP në fazën fillestare

Dërgoni një prezantim të shkurtër të kompanisë tuaj me email në
[email protected] ose kërkoni një kontakt telefonik ose me skype.

Bëhuni pjesë e rrjetit më të madh partner të Italisë Vodafone.

www.ucgroup.it

 

 Afati i fundit i aplikimit: 22/06/2021 09:31

Anetari ID: 8976

photo

Njoftimi ID: 35312