Kerkohet ­čöÁKAMARIER/ Ndihmes kamarjer ­čöÁ - Ne BREGDET ( KUSHTE OPTIMALE PUNE) Himare

Oferta Pune 14/05/2021 01:15 Post ID: 34523


Pagesa 45,000 Leke
Pozicioni KAMARJER
Arsimi Gjimnaz
Mosha 16-26 Vjece
Qyteti - Zona Himare - Qender
Adresa Himare, Albania - Harta
Lexime 256

Kerkohet KAMARIER/ ndihmes kamarjer me eksperience ne pune ne fushen e Restoranteve, dhe me aftesi shume te mira menaxhuese dhe komunikuese. Duhet te kete Komunikim te mire ne gjuhen angleze dhe/ose italiane! I afte te menaxhoj fluksin e madh te punes, dhe maredheniet me koleget!
Kerkohet ne restorantin me me emer ne Himare, ndodhet ne qender te qytetit.

Kushtet e punes jane shume te mira.

Koleget e punes jane te gjithe profeioniste, dhe me integritet ne pune. 

*MBULOHET FJETJA 

*MBULOHET USHQIMI ( Mengjes, dreke, darke) !

*MBULOHEN SIGURACIONET ( Stafi ka zero shpenzime gjate, sezonit te punes)

Oraret e punes jane te favorshme: (me pushim mbas drekes) dhe orar fiks hapje dhe mbyllje sherbimi!

Pagesa eshte nga me te mirat e zones!

Ka BONUSE ne pagese ne baze te punes dhe pergjegjesise!Periudha e Punes: (Fillimi 16 gusht  (Mbarimi: 10- Shtator- 10 Tetor)


Oraret e punes 11-13 ore


Te interesuarit te kontaktojne VETEM ne Whats App, jo ne telefonate:   


Afati i fundit i aplikimit: 20/07/2021 01:15

Anetari ID: 58

photo

Njoftimi ID: 34523