Syri I kalter kerkon te punesoje Sanitare/Punonjese Pastrimi Tirane

Oferta Pune 20/05/2021 12:54 Post ID: 34267


Pagesa 30,000 Leke
Pozicioni Sanitare
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Rruga Myslym Shyri, Tirana, Albania - Harta
Lexime 346

Syri Kalter  kerkon te punesoje Punonjese Pastrimi 

 Kandidatet duhet te plotesojne keto kritere:
• Te kene eksperienca te meparshme ne kete fushe;
• Te jene te afta te kryejne detyrat ne kohe dhe sipas standarteve te percaktuara.
• Te kene aftesi shume te mira komunikuese;
• Aftesi per te mbajtur marredhenie te mira me punonjesit e tjere;
• Te jene korrekte;

 Ofrohet :

Kushte te mira pune 

Paga 30.000 Leke + Siguracine te paguara 
Njoftimi ID: 34267