📣📢DOMUS HOTEL KERKON TE ZGJEROJE STAF Lezhe

Oferta Pune 08/05/2021 09:46 Post ID: 33068


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Manaxher/Ndihmes Finance/Kushinier/Ndihmes kuzhinier/Recepsioniste/Babysitter/Banakiere/Sanitare/Pjatalarese.
Arsimi Bachelor
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Lezhe - Shengjin
Adresa Shengjin, Albania - Harta
Lexime 297

⚡"DOMUS HOTEL" Hap vende te lira pune ne pozicionet:

👉🏻Manaxher/e

◽Kriteret:

✔️Eksperince te mepareshme pune ne sektorin e turizmit.

✔️Arsim i larte Bachelor, Master perben avantazh.

✔️Gjuhe e huaj Anglisht.

👉🏻Asistent/e Finance

◽Kriteret:

✔️Arsim i larte ne ekonomi ( Finance, Administrim Biznes, etj).

✔️Gjuhe e huaj Anglisht. Gjuhe te tjera perbejne avantazh.

✔️Preferohet te banoj ne zonat Lezhe - Shengjin.

👉🏻Kuzhinier/e dhe Ndihmes/e Kuzhinier

Kriteret:

✔️Te kete eksperince te mepareshme ne kulinari.

✔️Te jete i specializuar ne pergatitjen e peshkut, mishit dhe picave.

✔️Orari per kuzhinierin/en: 12:00 - 22:00.

✔️Orari per ndihmes kuzhinierin/en: 06:30 - 14:30 - 22:30.

✔️Banim Kosove ose Shqiperi.

*** Akomodimi mbulohet nga ne.

👉🏻Banakier/e

Kriteret:

✔️Eksperinca e punes perben avantazh.

✔️Aftesi shume te mira ne gjuhen angleze, gjuhet e tjera perbejne avantazh.

✔️Te kete njohuri mbi pergatitjen e kokteileve.

✔️Orari i punes 06:30 - 24:00, mundesi turni 12 ore ose 8 ore.

✔️Banim Shqiperi - Kosove.

***Akomodimi mbulohet nga ne.

👉🏻Recepsionist/e

◽Kriteret:

✔️Eksperienca e mepareshme perben avantazh, nuk eshte kusht.

✔️Te kete aftesi shume te mira ne gjuhen angleze, perbejne avantazh gjuha gjermane dhe italiane.

✔️Orari 07:00 - 15:00 dhe 15:00 - 23-00.

✔️Banim Shqiperi- Kosove.

*** Akomodimi mbulohet nga ne.

👉🏻 Dado/Babysitter 

Kriteret:

✔️ Arsimi parauniversitar

✔️Te kete eksperience pune me femijet 

✔️Orari i punes 08:00 - 16:00

✔️Preferohet te banoj ne zonat Lezhe - Shengjin.

👉🏻Sanitare dhe Pjata-Larese

◽Kriteret:

✔️Te jete me banim ne zonat Lezhe - Shengjin.

✔️Orari i punes 06:00 - 15:00 - 23:00.


📍Adresa: Shengjin, Lezhe.

📲📞Per cdo informacion te metejshem jeni te mirepritur te na kontaktoni ne numrin tone te telefonit ose E-mail: [email protected]
Anetari ID: 7910

photo

Njoftimi ID: 33068