📣📢 DILO DENTAL CENTER KERKON RECEPSIONISTE/FRONT OFFICE Tirane

Oferta Pune 21/05/2021 13:00 Post ID: 32494


Pagesa 30,000 Leke
Pozicioni RECEPSIONISTE/FRONT OFFICE
Arsimi Bachelor
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Rruga 3 Deshmoret, Tirana, Albania - Harta
Lexime 911

⚡“Dilo Dental Center” Ne kuader te zgjerimit kerkon te
punesoje RECEPSIONISTE/FRONT OFFICE .

⏳ Orari: 8.30-17.30

💰Pagesa : 30000leke/muaj + sigurime

👉🏻Cdo aplikuese duhet te zoteroje njohurite si me poshte :

- Mosha 20-35 vjec.

- Te zoteroje gjuhen italiane/angleze.

- Te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes.

- Te jete e komunikueshme me koleget dhe e gatshme ne çdo kohe te japin ndihmen e tyre per nevojat e kompanise.

- Te karakterizohen nga ndershmeria, integriteti dhe korrektesia.

- Te eci me te njejtin hap me qellimet dhe synimet e kompanise.

- Te ruaj konfidencialitetin dhe te kete etike te larte profesionale.

- Te kete njohuri te paketes Microsoft Office (word,excel)/Web.


👉🏻Detyrat :

1. Telefonatat hyrese dhe dalese kundrejt pacienteve. 

2. Recall periodike te pacienteve.

3.  Berja dhe mbajtja e sakte e data-base e pacientit.

4. Berja dhe mbajtja e sakte e data-base e blerjeve,hyrjeve laboratrike.

5. Berja dhe mbajtja e sakte e data-base e shitjes se sherbimit.

6. Mbajtja dhe sistemimi I kartelave te pacienteve.

7. Mbajtja dhe sistemimi I dokumentacioneve te klinikes etj.


📍Adresa:  Rruga 3 Deshmoret, Pallati Dilo 1, Yzberisht,
Tirane.

📧Per te gjithe te interesuarit mund te dergoni CV-ne tuaj ne: [email protected] ose 📲📞na kontaktoni
ne numrin e telefonit.


Anetari ID: 3616

photo

Njoftimi ID: 32494