Bar Restorant Lulishtja 1 Maj Kerkon Kamarier Bari dhe Restoranti Tirana

Oferta Pune 11/04/2021 17:38 Post ID: 30702


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Kamarier
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirana - Rruga e Elbasanit/Ambasada USA
Adresa Rruga e Elbasanit, Tirana, Albania - Harta
Lexime 102

Bar Restorant Lulishtja 1 Maj kerkon te punesoj :

Kamarier Bari

Kamarier Restoranti

Te jene te sjellshme me stafin dhe klientin 

Te jete te qeshur dhe pozitiv 

Te kene eksperienc te mepareshme pune

Bar Restornat Lulishtja 1 Maj ofron kushte te mira pune

Pages te kenaqeshme + Siguracione
Afati i fundit i aplikimit: 08/06/2021 10:28

Anetari ID: 1423

photo

Njoftimi ID: 30702