Cibo Restorant Mare e Terra kerkon te punesoje kamarier restoranti dhe ndihmes kamarier Himare

Oferta Pune 13/04/2021 14:13 Post ID: 29889


Pagesa 45,000 Leke
Pozicioni Kamarier restoranti
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Himare - Potam
Adresa Rruga e Potamit - Harta
Lexime 206

  🔹Cibo Restorant Mare e Terra kërkon Kamarier Restoranti me eksperiencë pune.

👉Kërkohet të jetë njohës i kuzhinës së peshkut.

Të jetë serioz dhe korrekt. 

đź“ŚPeriudha: Prill-Shtator

Pagesa: 45,000 lekë të reja 

👉 Ndihmës Kamarier Restoranti

-Periudha: 15 Qershor-1 Shtator

-Pagesa:30,000lekë të reja 

Ofrohet: Akomodimi,Ushqimi,Siguracioni

📍 Adresa:Rr.Potamit Himarë pranë Karburant Malpos

Afati i fundit i aplikimit: 30/04/2021 13:05

Anetari ID: 3218

photo

Njoftimi ID: 29889