Union Bank shpall vend te lire pune Tirana

Oferta Pune 12/04/2021 15:52 Post ID: 29533


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Specialist i Shërbimit të Klientit
Arsimi Bachelor
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirana - Sheshi Shkenderbej/Myslym Shyri
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 551

  

Specialist i Sherbimit te Klientit 

 

Pergjegjesite kryesore: 

 

 • Te ofroje me korrektesi, cilesi dhe shpejtesi te gjitha sherbimet bankare, si llogarite, depozitat, transfertat, kartat e debitit dhe kreditit, on-line dhe sms banking, kredite per individe, etj. ndaj klienteve te Bankes. U sugjeron klienteve te cilet paraqiten per te marre nje produkt/sherbim, produkte dhe sherbime te tjera qe plotesojne nevojat e tyre.
 • Te identifikoje dhe trajtoje nevojat e klientit ne menyre profesionale me qellim kthimin e tyre ne shitje dhe arritjen e targeteve/objektivave te vendosura nga Banka. 
 • Te garantoje perputhshmerine me rregullat dhe proçedurat e punes se Bankes, kushtet e pergjithshme te biznesit si edhe kushtet e punes se aplikuara nga Banka.
 • Pergjegjes per kontrollin dhe ruajtjen e dokumentacionit perkates per secilin produkt apo transaksion te kryer, ne perputhje me rregulloret ne fuqi. 
 • Te ekzekutoje ne sistem transaksionet e klienteve duke i kushtuar kujdes aplikimit te rregulloreve operacionale te bankes dhe kerkesave rregullatore ne fuqi.  

Profili Individual:

 • Diplome universitare ne Degen Ekonomik ose ne fushe te ngjashme me te.
 • Preferohet eksperience e meparshme ne sektorin bankar ne te njejtin pozicion.
 • Aftesi te shkelqyera komunikuese, negociuese dhe nderpersonale.
 • Aftesi shume te mira organizative dhe analitike.
 • Korrekt/e dhe i/e sakte.
 • Njohuri te mira te gjuhes angleze dhe kompjuterike.

 

Personat e interesuar duhet te dergojne brenda dates  07 Prill 2021: 

-          CV 

-          Leter “Shprehje Interesi” per Pozicionin

 Dokumentat duhet te dergohen ne adresen e-mail: [email protected]

Ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen nga Departamenti i Burimeve Njerezore.Afati i fundit i aplikimit: 07/04/2021 15:19

Anetari ID: 7910

photo

Njoftimi ID: 29533