Mobileri ne Yzberisht kerkon te punesoje usta mobilerie Tirana

Oferta Pune 20/03/2021 12:51 Post ID: 26971


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Usta mobilerie
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirana - Ysberisht/Kombinat/Selite
Adresa Yzberisht, Albania - Harta
Lexime 283

Mobileri ne Yzberish kerkon te punesoje

-usta mobilerie 

âś…Kriteret e punes:

-te kete eksperience te meparshme pune

-te jete i sjellshem me stafin dhe klientin

-te jete pozitiv dhe me integritet ne pune

-te jete ambicioz dhe i perkushtuar


đź“ŤAdresa:  Yzberisht prane KMY 

Afati i fundit i aplikimit: 17/03/2021 18:25

Anetari ID: 6231

photo

Njoftimi ID: 26971