InterAlbania Investment Group kerkon Financier Tirane

Oferta Pune 14/01/2021 17:36 Post ID: 24673


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Financier
Arsimi Bachelor
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo
Adresa Blloku, Tirana, Albania - Harta
Lexime 56

🔴Kriteret qe duhet te plotesoje aplikuesi:

-Te kete mbaruar studimet e larta ne ekonomik
-Te kete eksperience te meparshme ne call center(mbi 2 vjet)
-Te jete perdorues shume i mire i exel,paketa Microsoft Office,programe te ndryshme financiare(programin Bilanc,Alpha web,ose Financa 5)
-Te kete aftesi te forta teknike ne kontroll financiar,kontabilitet,raportim financiar ne menyre periodike,rregjistrim fatura shitjeje dhe blerje per shpenzime dhe te ardhura ,te kryeje pagesa ne bana,te mvaje arken.
-Te kete aftesi te mira nderpersonale dhe komunikimi
-Te kete njohuri shume te mira te gjuhes Angleze
-Disponibilitet per te punuar Full Time :
orari 09:00 me 18:00
-Te karakterizohet nga ndershmeria,integritetikonfidencialiteti dhe korrektesia.

🔴 Ofrohet:

*Kontrate pune e rregullt
*Page e kenaqshme
*Ambient pune komode dhe staff motivues
* Mundesi rritje ne karriere
Adresa :Zona e Bllokut ne Tirane
Tel:
Email:[email protected]

Te interesuarit te dergojne me email keto dokumenta:
* Cv
* Kopje te diplomes
* Leter reference nga punedhenesi i meparshem nese ka
* Certifikata te ndryshme qe zoteron
Kantidatet e interesuar mund te dergojne aplukimet e tyre me email ne adresen tone elektronike brenda dates 19.01.2021

Afati i fundit i aplikimit: 19/01/2021 17:36

Anetari ID: 6231

photo

Njoftimi ID: 24673