Kerkohet Senior Web Developer Tirana

Oferta Pune 26/01/2021 17:10 Post ID: 23974


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni WEB DEVELOPER
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirana - Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja
Adresa Rruga e Barrikadave, Tirana, Albania - Harta
Lexime 499

Kandidatët duhet të kenë:

 -Aftësi  të shkëlqyera në HTML, CSS, Javascript, Php

 - Aftësi  të shkëlqyera në Wordpress

- Njohuri shumë të mira në servera

 -Njohuri shumë të mira në SQL server

 -Eksperiencë të mëparshme në fushë ( +3 vite eksperiencë )

-Të jenë të orientuar drejt zgjidhjes dhe korrekt me deadline-s.

-Disponueshmëria Full Time (8 orë)

-Vendbanimi në Tiranë.

-Aftësi shumë të mira komunikimi me kolegët dhe klientët.

-Gjuha e huaj Anglisht niveli (B2-C1)

Adresa : Rruga e Barrikadave, Qendra Turdiu, Hyrja nga mbrapa, Kati 3Afati i fundit i aplikimit: 29/01/2021 16:59

Anetari ID: 6231

photo

Njoftimi ID: 23974