Kerkohen Broker, Agjent, Team Leader ne Italisht, Greqisht,Spanjisht dhe Gjermanisht me/pa eksperience. Tirane

Oferta Pune 14/01/2021 19:13 Post ID: 23443

600 Euro

  • Kerkohen Broker, Agjent, Team Leader ne Italisht, Greqisht,Spanjisht dhe Gjermanisht me/pa eksperience.


Pagesa 600 Euro
Pozicioni Broker,agjent,team leader,general menager
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit
Adresa Sheshi Wilson, Tirana, Albania - Harta
Lexime 1492

Vende te lira pune.

Kerkohen Broker, Agjent, dhe Team Leader per Kompani Investimesh ne gjuhet Italisht, Greqisht, Spanjisht  dhe Gjermanisht me/pa eksperience.

👉Kandidatet duhet te kene :

- Njohuri te mira te gjuheve Italiane, Greke,Spanjolle dhe Gjermane.

- Njohuri baze kompjuterike.

- Aftesi per te punuar ne grup.

- Eksperienca e meparshme perben avantazh.

💵  Paga per pozicionet perkatese:

 Broker - deri ne 600 Euro

 Agjent - mbi 600 Euro

Team Leader - baza 1000 Euro + bonuse


🔹Pozicioni i punes  : General Manager.

👉Kandidatet duhet te kene:

- Pervoje te meparshme ne menaxhim jo me pak se 1 vit.

- Aftesi drejtuese, udheheqese, organizative dhe vendimmarrese.

- Integritet dhe besueshmeri profesionale.

- Pergjegjshmeri dhe qendrim korrekt me stafin.

- Te kete fleksibilitet ne orarin e punes.

- Te kete njohuri te mira te nje gjuhe te huaj.

Ofrojme:

- Kontrate pune te rregullt.

- Ambjent komfort ne qender te qytetit.

- Bonuse te kenaqshme ne baze te objektivave.

- Mundesi rritje ne karriere.

- Trajnime te shpeshta.

- Kontrate pune ne baze te legjislacionit Shqiptar.

Instagram: @interalbanianinvestment

[email protected]

Location: goo.gl

Ne aplikim, ju lutemi te percaktoni Gjuhen / Pozicionin per te cilin aplikoni!

Jeni te mirepritur !


Afati i fundit i aplikimit: 18/01/2021 09:20

Anetari ID: 3218

photo

Njoftimi ID: 23443