Pozicione te lira pune : Shofer,pedalist,punetor i thjeshte Tirana

Oferta Pune 22/01/2021 22:47 Post ID: 21984

35,000 Leke


Pagesa 35,000 Leke
Pozicioni Shofer,pedalist,punetor
Arsimi Gjimnaz
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirana - Ysberisht/Kombinat/Selite
Adresa Rruga Fabrika e Qelqit, Tirane, Arnavutluk - Harta
Lexime 3898

firma ofron tre vende vakante,
1.shofer 2.puntor3.pedalist.
shofer me patent klasi b, rroga 35000 lek. mosha 25-35vjec.
2.puntor krahu per prodhim, te jete i afte dhe i shkathet,mosha 25-40vjec.
3.pedatist per prerje kartoni me eksperience, rroga 45000 lek .mosha 25-40vjec.
te gjithe te interesuarit duhet te lene takim per interviste, ku do ti jepet informacion per detajet e punes.


Njoftimi ID: 21984