Kerkohet Menaxher ose Menaxhere Shitjesh ne Terren Tirane

Oferta Pune 23/10/2020 23:04 Post ID: 20202

30,000 Leke


Pagesa 30,000 Leke
Pozicioni Menaxher Shitjesh
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Komuna e parisit
Adresa Rruga Medar Shtylla, Tirana, Albania - Harta
Lexime 176
Kerkohet Menaxher ose Menaxhere  Shitjesh ne Terren fffffff.png (Format png) |

Bini Professional Albania (produkte dhe pajisje profesionale )distributor zyrtar për tregëtimin e markes së njohur Nish Man & Morfosse kërkon të punesoj punonjës të kualifikuar në pozicionin e Menaxher/e Shitjesh :

Eksperiencë Pune: Te ketë eksperience pune si menaxher/e shitjesh ne terren minimalisht 2 -3 vjet.

Aftësi:

Te jete i/e gatshme te punoje neper rrethe.
Te prezantoje produktet e kompanise
Te zoteroje patente
(Rroge baze + Perqindje )


Afati i fundit i aplikimit: 30/11/2020 12:16

Njoftimi ID: 20202