Asst. Specialist Contact Center Tirane

Oferta Pune 09/11/2020 08:59 Post ID: 20074


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Asst. Specialist Contact Center
Arsimi Bachelor
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Lumi Lana/ Bulevard
Adresa Tirana, Albania - Harta
Lexime 1172

BKT Recruiting
External Publication of Job Posting
 
 
Job Posting Title
Asst. Specialist Contact Center
 
Start Date
21.10.2020
 
Reference Code
ef2-1edb-84f0-5b2af6197929
 
Company
BKT Albania
 
Department
CRM & Central Marketing Department
 
Tasks
➢Të presi telefonatat si qëllim që të ndihmojë klientët/ stafin e bankës të cilët kanë pyetje të veçanta,
➢ Të mbështesë kartëmbajtësit për bllokimin e kartave të deklaruara të humbura/ vjedhura, ose arsye të tjera,
➢ Të monitorojë alertet, të kontaktojë dhe të raportojë tek strukturat përkatëse,
➢ Të mbështesë klientët për problemet e internet/ mobile banking, ose të dërgojë problemet e raportuara nga përdoruesit tek personat përgjegjës për investigim të mëtejshëm,
➢ Të mbledhë dhe të mirëmbajë kërkesat e klientëve të ardhura nga ATM, WEB, email, SMS Loan, telefonata dhe të gjejë zgjidhjen ose të delegojë kërkesat e veçanta të klientëve tek personat përgjegjës,
➢ Të kryejë telefonata marketingu për një gamë të veçantë klientesh,
➢ Të sugjerojë zgjidhje të problemeve, marrje informacioni nëpërmjet produkteve të bankës,
➢ Të kryejë detyra të tjera sipas udhëzimeve të Drejtuesit të Departamentit të Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin & Marketingut Qendror.
 
Requirements
➢Të jetë diplomuar një universitet
➢ Të jetë i sjellshëm dhe miqësor,
➢ Të zotërojë gjuhën Angleze,
➢ Të ketë njohuri të mira kompjuterike/ teknologjike,
➢ Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, të shtypi shpejt dhe saktë në tastierë,
➢ Të ketë aftësi të njohë një klient të pakënaqur dhe të përgjigjet qetësisht, pa u nevrikosur,
➢ Të ketë aftësi të mira për të kuptuar dhe interpretojë informacionet bazë të klientëve,
➢ Të ketë aftësi për të menaxhuar situata të vështira në lidhje me klientët, të përgjigjet menjëherë nevojave të klientit, të bëj thirrje për reagime për të përmirësuar shërbimin
 
Contract Type
Permanent
 
Employment Fraction
Full-time

Apply:https://cv.bkt.com.al/sap/bc/webdynpro/sap/hrrcf_a_applwizard?PARAM=cG9zdF9pbnN0X2d1aWQ9MDA1MDU2OTk4RUYyMUVEQjg0RjA1QjJBRjYxOTk5Mjk%3d&sap-client=100&sap-language=EN#

Afati i fundit i aplikimit: 01/11/2020 10:44

Anetari ID: 280

photo

Njoftimi ID: 20074