Kompania CIMI - Shofer per furnizime dhe shperndarje porosish Tirana

Oferta Pune 14/02/2021 23:32 Post ID: 18788


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Shofer i Klasit B
Arsimi Gjimnaz
Mosha 20-30 Vjece
Qyteti - Zona Tirana - 21 Dhjetori/Rruga e Kavajes
Adresa Rruga Muhamet Gjollesha, Tirana, Albania - Harta
Lexime 9055

 Kompania CIMI, e krijuar nevitin 1996, lider ne fushen e tregtimit te aksesoreve industriale te brandeve me te   mira nderkombetare me filozofine e bazuar ne cilesine e shkelqyer te kujdesit ndaj klientit, kerkon te punesoje:

👉🏻Shofer per furnizime dhe shperndarje porosish

 👉🏻 Detyrat/Pergjegjesite:

 ▫️ Merr furnizime nga furnitore te ndryshem.

 ▫️ Shperndan porosi ne kliente brenda Tiranes.

 ▫️ Mban ne gatishmeri, pergatit, inspekton dhe drejton automjetin transportues.

 ▫️ Kontrollon porosite para dhe gjate ngarkimit per te siguruar qe mallrat jane te plota sipas dokumentave       shoqerues,   nesasi, cilesi, paketim.

 ▫️ Ndihmon me ngarkimin dhe shkarkimin e sendeve nga automjeti.                                                                                                                                                                                                                                                                   

 ▫️ Siguron nje sherbim te shkelqyer per klientet, duke ju pergjigjur pyetjeve dhe ankesave nga klientet, te   lidhura   me punen e   tij.

 ▫️ Kryen transportimin dhe dorezimin e mallrave tek klientet ose bizneset brenda afateve kohore. 

▫️ Respekton rruget e caktuara dhe zbatimin e orareve.

 ▫️ Kontrollon dokumentacionin e mjetit te transportit dhe sigurohet qe te jene ne rregull, para se te filloje   levizjen  me te.

 ▫️ Zbaton rregulloret dhe standardet e sigurise ne pune dhe ne trafik.

 ▫️ Kur nuk ka pune transporti, ndihmon ne punet e perditshme te dyqanit ne sistemimin e mallit. 

 ▫️ Respekton orarin e punes 7:30 – 17:00

  👉🏻Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes:

 ▪️ Te kete perfunduar Arsimin e Mesem.

 ▪️ Te jete deri 20-45 vjec.

 ▪️ Te kete aftesi te mira komunikimi.

 ▪️ Preferohet te kete eksperience pune te ngjashme dhe te kete patenten e klasit B.

 ▪️ Person energjik, korrekt dhe i sjellshem. 

 ▪️ Te kete aftesi per te punuar ne grup.

  📧 Te gjithe te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresesat e e-mailit: [email protected]

  📍Adresa: Rruga Muhamet Gjollesha, Pallati Kajtazi, Tirane.

Afati i fundit i aplikimit: 10/11/2020 16:05

Anetari ID: 280

photo

Njoftimi ID: 18788