Apliko per pozicionin Konsulent Shitjesh (Future Home Opportunity +) Tirane

Oferta Pune 14/01/2021 17:54 Post ID: 18271

100 Euro

  • Apliko per pozicionin Konsulent Shitjesh (Future Home Opportunity +)


Pagesa 100 Euro
Pozicioni Konsulent
Arsimi Bachelor
Mosha 25-35 Vjece
Qyteti - Zona Tirane - Fresku/Linze
Adresa Fresku - Harta
Lexime 719

Future Home Real Estate ne kuader te zgjerimit te saj kerkon te rekrutoje kandidate ne pozicionin: Konsulent Shitjesh.
Bashkohu me Brandin më të madh Shqiptar te Real Estate🥇
Kjo është mundësia Jote!🤩
Cfarë do të gjeni në Future Home?
Ofrohet suport nga ekipi dhe kërkohet standart shërbimi tek klienti.
Kushte pune moderne dhe ne lokacione lehtesisht te aksesueshme.
Orare fleksibel.
Kandidati duhet te permbushe keto kritere:
1. Të kete mbaruar arsimin e lartë Bachelor/Master.
2. Te kete eksperience te mëparshme në shitje.
3. Të jete bashkëpunues dhe të pëlqeje punën në ekip.
4. Te jete Energjik/e dhe Ambicioz/e.
5. Te kete aftësi të forta te komunikimit dhe prezantimit.
6. Te kete njohuri në programet bazë kompjuterike.
7. Njohja e një gjuhe të huaj përbën avantazh.
Nëse mendon se i plotëson kushtet e mësipërme,
Dërgo CV tënde:
[email protected]
www.futurehome.al


Afati i fundit i aplikimit: 30/10/2020 16:44

Njoftimi ID: 18271