Mobileri Trilenio Kerkon te punesoje Mobilier dhe Marangoz 🚪⚒ Tirane

Oferta Pune 17/10/2020 20:39 Post ID: 18136


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Mobilier, Marangoz
Arsimi Gjimnaz
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirane - Zone Periferike
Adresa Tirane - Harta
Lexime 998

Moblieri trilenio kerkon te punesoje:

- Mobilier

-Marangoz

Kriteret e aolikuesit:

✅Te jene me eksperience pune te meparshme ne kete sektor.

✅Ofrojme kushte te mira pune dhe pagesa te kenaqshme.

📍Adresa: Tirane Afati i fundit i aplikimit: 19/10/2020 10:43

Anetari ID: 280

photo

Njoftimi ID: 18136