🗣 Punesoheni ne Gjermani ne Profil INFERMIERI/E 🇩🇪 Tirana

Oferta Pune 13/12/2020 21:15 Post ID: 17660


Pagesa Me Marreveshje
Pozicioni Infermiere
Arsimi Bachelor
Mosha E Pa Percaktuar
Qyteti - Zona Tirana - Stacioni trenit/Rruga e Dibres/Medreseja
Adresa Bulevardi Zogu I, Tirana, Albania - Harta
Lexime 2321

Deshironi te punesoheni ne Gjermani dhe keni profil INFERMIERI/E 👨🏻‍⚕️👩🏼‍⚕️

🔹Agjensia e punesimit Artigum Management Shpk

👉OFRON:

Menyre plotesisht falas, ligjore dhe te sigurt deri tek vendi i punes ne Gjermani.

Mundesi pune per Infermier/e  ne Spitale,  Klinika private apo publike, Shtepi te kujdesit per moshen e trete, apo Qendra te Sherbimit Shendetesor ne Terren per pacientet anembane Gjermanise.

 

👉Ne ofrojme:


🇩🇪 Kurse falas te gjuhes Gjermane per nivelet A1-B2

📃 Procedure falas te marrjes se çertifikates B1/B2 ne institucionet Telc, OSD ose Goethe.

📑 Organizimin e intervistave me punedhenes gjate kohezgjatjes se kursit te gjuhes Gjermane

🏠Gjetjen e akomodimit ne Gjermani

📃 Organizim te kurseve te nivelit B2 dhe pregatitje per Kennstnisprüfung Shqiperi, si dhe dhenia e ketij provimi ne Gjermani

📄 Nostrifikim i diplomes tuaj

🗂Procedure falas ( ANERKENNUNG) deri ne marrjen e licences per pune

▪️ (URKUNDE)

📧Te interesuarat/it mund te na shkruajne ne adresen elektronike: [email protected].com

🔔Ne nuk marrim asnje PAGESE per sherbimet tona!
Afati i fundit i aplikimit: 11/12/2020 16:51

Anetari ID: 280

photo

Njoftimi ID: 17660